Gezellig proeven

Proeverij van theeën en infusies

Ikzelf, Karen Baert, ben herboriste. Kruiden en kruidenmengsels zijn mijn passie. Niet enkel de smaak is hierbij belangrijk, de geneeskrachtige werking speelt ook een grote rol.

Mijn collega Sonja Peeters leerde de knepen van het vak theesommelier van theemeester Jessica Van Humbeeck van Thee met een verhaal. Ze werd er opgeleid tot theesommelier en werkte er tot begin 2019. Samen stellen wij theemengsels, kruideninfusen en vruchtentheeën samen en dit zowel voor particulieren als voor horecazaken of winkels.

Heb jij zin om onze theeën en infusies te komen proeven? Boek dan zeker een theeproeverij.

Onze huisgemaakte producten

De vele bessenstruiken, vlierbomen en kruiden op onze boerderij worden met liefde verwerkt tot ambachtelijke confituren en siropen. Vruchten of kruiden die ik niet zelf oogst, koop ik bio aan. Wist je al dat onze confituren maar liefst 75% fruit bevatten?

Daarnaast stellen wij met veel zorg theemengsels, kruideninfusen en vruchtentheeën samen en dit zowel voor particulieren als voor horecazaken of winkels.

Confituur- of siroopproeverij

Ben je benieuwd naar onze huisgemaakte confituren en siropen? Boek dan eens een proeverij en maak kennis met de pure smaak op basis van verse, zelfgeplukte vruchten of kruiden. Wat ook heel leuk is, is om de proeverij te combineren met een ezelwandeling!

Waar en hoe kun je ons bereiken

Beleefboerderij De vliertuin

Karen Baert
Donkstraat 22
2230 Ramsel
0479/70 50 69
OPGELET: Onze beleefboerderij is enkel NA AFSPRAAK toegankelijk voor activiteiten! Alle producten zijn te koop in onze streekwinkel in Aarschot.

Streekwinkel De vliertuin

Karen Baert
Martelarenstraat 39
3200 Aarschot
0479/70 50 69
Openingsuren winkel Aarschot:
Maandag en dinsdag gesloten
Woe 10u30 - 17u
Do 9u30 - 13u
Vrij 10u30 - 17u30
Za 10u - 17u30

Email

Je kunt ons uiteraard ook bereiken via mail.

info@devliertuin.be