Beleefpakketten

Heb je zin om iemand een bijzondere beleving te schenken? Onze beleefpakketten zijn geschenkbonnen waarmee je een activiteit kunt schenken, zoals een ezelwandeling, een confituurproeverij, een siroopproeverij of een ezelwandeling met proeverij. De proeverijen zijn uiteraard ook te combineren met een door ons uitgestippelde wandeling of fietstocht.


Beleefpakket confituurproeverij

Dit beleefpakket is goed voor een confituurproeverij voor 1 persoon. Let wel: het minimum aantal personen voor een proeverij is vier.
Prijs : 9,00 €

Beleefpakket siroopproeverij

Dit beleefpakket is goed voor een siroopproeverij voor 1 persoon. LET WEL: het minimum aantal personen voor een proeverij is vier.
Prijs : 9,00 €

Beleefpakket ezelwandeling 2 ezels

Dit beleefpakket is goed voor een ezelwandeling van 1 uur met 2 ezels. Volwassenen leiden de ezel terwijl ze ernaast stappen, kinderen tot 40 kg kunnen op de ezel.
Prijs : 45,00 €

Beleefpakket beleefroute

Dit beleefpakket is goed voor een beleefwandeling of beleeffietsroute met confituurproeverij voor 1 persoon. Inbegrepen: wandel- of fietskaart, confituurproeverij, potje confituur.
Prijs : 12,00 €

Beleefpakket ezelwandeling 3 ezels

Dit beleefpakket is goed voor een ezelwandeling van 1 uur met 3 ezels. Volwassenen leiden de ezel terwijl ze ernaast stappen, kinderen tot 40 kg kunnen op de ezel.
Prijs : 60,00 €

Beleefpakket ezelwandeling 4 ezels

Dit beleefpakket is goed voor een ezelwandeling van 1 uur met 4 ezels. Volwassenen leiden de ezel terwijl ze ernaast stappen, kinderen tot 40 kg kunnen op de ezel.
Prijs : 75,00 €

Beleefpakket ezelwandeling 5 ezels

Dit beleefpakket is goed voor een ezelwandeling van 1 uur met 5 ezels. Volwassenen leiden de ezel terwijl ze ernaast stappen, kinderen tot 40 kg kunnen op de ezel.
Prijs : 85,00 €

Beleefpakket workshop 'medicinale oliën en zalven maken'

Dit beleefpakket is goed voor een workshop 'medicinale oliën en zalven maken'. Inbegrepen: alle materiaal + cursus + Merodekoekjes + drank
Prijs : 45,00 €

Beleefpakket workshop 'Schoonmaakproducten maken met natuurlijke middelen'

Deze bon is goed voor een workshop 'Schoonmaakproducten maken met natuurlijke middelen'. Inbegrepen: materiaal + recepten + Merodekoekjes + drank
Prijs : 45,00 €