Confituren

Ontdek hier onze lekkere ambachtelijk gemaakte confituren. De ingrediënten komen grotendeels uit eigen tuin en zijn zorgvuldig geselecteerd. Onze confituren bevatten maar liefst 70% vruchten en/of kruiden om je optimaal te laten genieten van de pure smaak.


Juffrouw Jeannegelei 210 ml
Onze 'Juffrouw Jeannegelei' zou je ook wel appel-vlierbloesemgelei kunnen noemen. De vlierbloesem zorgt voor een verrassend frisse smaak... Waarom dan Juffrouw Jeanne? Juffrouw Jeanne verwijst naar Jeanne de Merode. Wist je al dat zij enorm veel betekent heeft voor Westerlo en de omliggende gemeentes?
Prijs : 4,00 €

Prins de Merodegelei 210 ml
Onze heerlijke 'Prins de Merodegelei' zou je ook wel appel-vlierbessengelei kunnen noemen. Waarom dan Prins de Merode? Prins de Merode verwijst naar Prins Simon de Merode. Wist je al dat hij samen met zijn gezin in het Merodekasteel in Westerlo woont?
Prijs : 4,00 €

Moeder de Merodegelei 210 ml
Onze 'Moeder de Merodegelei' zou je ook wel kers op de taartgelei kunnen noemen. Deze gelei werd bereid met het overheerlijke theemengsel 'Kers op de taart' van Thee met een verhaal. De ingrediënten van het theemengsel zijn: appel, druiven, rozenbottel, rode biet, gekonfijte ananas en kersen. Waarom dan Moeder de Merode? Moeder de Merode verwijst naar de moeder van Jan Eugeen Filip de Merode...
Prijs : 4,00 €

Appel in Wonderland
Confituur van biologische appelen met een infuus van Wonderland thee (Thee met een verhaal). Inhoud: 210 ml
Prijs : 4,00 €

Perenconfituur met gember
Confituur van biologische peren en gember. Lekker pittig! Inhoud: 210 ml
Prijs : 4,00 €

Sinaasappelmarmelade met gember
Marmelade van biologische sinaasappelen en gember. Inhoud: 210 ml
Prijs : 4,00 €