Confituren

Ontdek hier onze lekkere ambachtelijk gemaakte confituren. De ingrediënten komen grotendeels uit eigen tuin en zijn zorgvuldig geselecteerd. Onze confituren bevatten maar liefst 70% vruchten en/of kruiden om je optimaal te laten genieten van de pure smaak.


Appel-sleedoornconfituur 210 ml
Lekkere confituur gemaakt van de appelen en sleedoornbessen die op onze weides groeien. Deze confituur heeft een mooie donkerrode kleur en een heerlijke smaak.
Prijs : 4,00 €

Juffrouw Jeannegelei 210 ml
Onze 'Juffrouw Jeannegelei' zou je ook wel appel-vlierbloesemgelei kunnen noemen. De vlierbloesem zorgt voor een verrassend frisse smaak... Waarom dan Juffrouw Jeanne? Juffrouw Jeanne verwijst naar Jeanne de Merode. Wist je al dat zij enorm veel betekent heeft voor Westerlo en de omliggende gemeentes?
Prijs : 4,00 €

Prins de Merodegelei 210 ml
Onze heerlijke 'Prins de Merodegelei' zou je ook wel appel-vlierbessengelei kunnen noemen. Waarom dan Prins de Merode? Prins de Merode verwijst naar Prins Simon de Merode. Wist je al dat hij samen met zijn gezin in het Merodekasteel in Westerlo woont?
Prijs : 4,00 €

Moeder de Merodegelei 210 ml
Onze 'Moeder de Merodegelei' zou je ook wel kers op de taartgelei kunnen noemen. Deze gelei werd bereid met het overheerlijke theemengsel 'Kers op de taart' van Thee met een verhaal. De ingrediënten van het theemengsel zijn: appel, druiven, rozenbottel, rode biet, gekonfijte ananas en kersen. Waarom dan Moeder de Merode? Moeder de Merode verwijst naar de moeder van Jan Eugeen Filip de Merode...
Prijs : 4,00 €