Geschenkverpakkingen

Heb je zin om iemand een bijzondere beleving te schenken? Onze beleefpakketten zijn geschenkbonnen waarmee je een activiteit kunt schenken, zoals een ezelwandeling, een confituurproeverij, een siroopproeverij of een ezelwandeling met proeverij. De proeverijen zijn uiteraard ook te combineren met een door ons uitgestippelde wandeling of fietstocht.


Geschenkmand (leeg)
Lege geschenkmand. Kies gerust producten die je graag in dit mandje zou stoppen. LET OP: Plaats 1 bestelling per geschenkmand zodat het duidelijk is wat je graag in de mand zou zien. Woon je in Ramsel? Dan kunnen we de mand gerust thuis afleveren. Duid dan aan: Afhalen in de streekwinkel om verzendingskosten te vermijden.
Prijs : 3,00 €

Jute zakje met venster (leeg)
Dit lege jute zakje met venster is geschikt voor 3 potjes van 210 g. Perfect dus om 3 potjes confituur in de stoppen. Een leuke attentie! Kies gerust confituren uit die je graag in dit mandje zou stoppen. LET OP: Plaats best 1 bestelling per zakje zodat het duidelijk is wat je graag in de mand zou zien. Woon je in Ramsel? Dan kunnen we je bestelling gerust thuis afleveren. Duid dan aan: Afhalen in de streekwinkel om verzendingskosten te vermijden.
Prijs : 3,00 €

Jute zakje met venster (leeg)
Dit lege jute zakje met venster is geschikt voor 2 flessen van 75 cl, zoals wijn of biologische sappen. Kies gerust uit wat je graag in dit mandje zou stoppen. LET OP: Plaats best 1 bestelling per zakje zodat het duidelijk is wat je graag in de mand zou zien. Woon je in Ramsel? Dan kunnen we je bestelling gerust thuis afleveren. Duid dan aan: Afhalen in de streekwinkel om verzendingskosten te vermijden.
Prijs : 3,00 €