Confituren

Ontdek hier onze lekkere ambachtelijk gemaakte Likeuren.


Betekom's Likeur
Betekom's likeur is een zoetje drankje van 40° op basis van cognac. Deze drank is het hele jaar door in trek en het heeft niet veel gescheeld of er was handel ontstaan met Amerika. Een 'Wenduinse' koffie wordt gemaakt met als basis de Betekom's Likeur.
Prijs : 12,90 €

Christmas Likeur
Christmas likeur van likeurstokerij De Gent uit Betekom. Een zoet drankje van 40° met een gekristalliseerd heidetakje. De Christmas is een bijzonderheid. In elke fles goudgele likeur planten ze een heidetakje. Na enige tijd kristalliseert dat takje, wat zorgt voor een speciaal feestelijk uitzicht. Hartverwarmend voor de feestdagen.
Prijs : 25,50 €

Kemp'sche 3 boeren jenever
Likeurstokerij De Gent uit Betekom heeft de jenever Kemp'sche Boeren op de markt gebracht. De boeren op het etiket van de fles illustreren hoe sterk het goedje is. Deze fles waar drie boeren op afgebeeld staan, is 36°.
Prijs : 11,50 €

Saffrocaat
In Morkhoven vind je een van de weinige saffraanboerderijen in België. Ze zijn de enige professionele saffraantelers in Vlaanderen en ze maken overheerlijke saffrocaat. Dit is advocaat met saffraan. Hmm!
Prijs : 6,50 €