Verzorgingscrèmes

Op de Texelse schapenboerderij De Noordkroon ontdekte boerin Renske tijdens het werk de kracht van wolvet uit de afgeschoren wol van de schapen. Het natuurlijk wolvet maakte haar handen zacht en wondjes verdwenen. Renske liet het wolvet in het begin smelten in de schapenstal. Daarna verplaatste de productie naar de boerenkeuken en voegde zij kruiden toe aan het pannetje. Zo ontstond stap voor stap het idee voor de schapenwolcrèmes… Als je ze uittest, ben je verkocht! Deze producten zijn enkel te verkrijgen in onze winkel of via info@devliertuin.be.


Wolvet met kruiden

Inhoud: 100ml Een prachtig 100% natuurproduct met 55% wolvet en natuurlijke oliën. Deze oliën zorgen voor een goede smeerbaarheid, zowel bij warm als kouder weer. Dit product is uniek door de combinatie van de toegevoegde kruiden arnica (bij kneuzing van de huid), calendula (bij verwonde huid), teatree (anti -septische werking) en lavendel (werkt verzachtend en ruikt heerlijk). Tijdens het gebruik blijft de huid ademen. Onbeperkt houdbaar. Zonder parfum.
Prijs : 16,95 €

Huidcrème met mandarijnolie

Inhoud: 100 ml Bij deze huidcrème (met 10% wolvet) hebben we het parfum vervangen door mandarijn-olie. Deze frisse geur vervliegt snel na uitsmeren. Een soepele crème die makkelijk uitsmeert. Ideaal voor grotere delen van de huid die extra verzorging nodig hebben. Trekt snel in en voelt niet vet aan. 98% Ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Gesloten 30 maanden houdbaar. Zonder parfum.
Prijs : 8,95 €

Voetcrème

Inhoud: 100 ml Schapenwol voetcrème (met 10% wolvet) is de ideale natuurlijke verzorging voor uw voeten. De menthol en kamfer werken verfrissend. De teatree-olie heeft een natuurlijke anti -septische werking. Trekt snel in en voelt niet vet aan. 94% Ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Gesloten 30 maanden houdbaar. Zonder parfum.
Prijs : 8,95 €

Wolvet

Inhoud: 45 ml Wolvet is het natuurlijke talg uit de huid van het schaap en het hoofdbestanddeel van onze Schapenwolcrème. Dit pure wolvet (100% van natuurlijke oorsprong) heeft een krachtige werking op de huid. Wolvet trekt niet direct in de huid en voelt vet aan. Onbeperkt houdbaar. Zonder parfum.
Prijs : 10,95 €

Lanoline

Inhoud: 50 ml Lanoline bestaat uit 75% wolvet en 25% water. Hierdoor wordt lanoline iets sneller dan puur wolvet opgenomen door de huid. Lanoline werkt verzachtend en helpt bij kleine vervelende plekjes op de huid. Lanoline trekt niet direct in de huid en voelt vet aan. 99% Ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
Prijs : 10,95 €

Gezichtscrème

Inhoud: 100 ml Deze gezichtscrème is opvallend zacht bij opbrengen. Dit komt onder meer door de keuze voor 3% wolvet. De crème verzacht en verzorgt de huid en is geschikt voor elk huidtype, voor dag en nacht. Trekt snel in en voelt niet vet aan. 98% Ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Gesloten 30 maanden houdbaar. Bevat parfum.
Prijs : 8,95 €

Neutraalcrème

“Ik kan nergens tegen maar wil toch smeren”, of “Mijn kind heeft eczeemplekjes in de knieholtes, waarmee maak ik de huid rustiger?” Deze geurloze Neutraalcrème is hypoallergeen en daardoor geschikt voor de zeer gevoelige huid. Geopend 18 maanden houdbaar, zonder parfum. Inhoud: 100 ml Ingrediënten: wolvet (10%) als basis; zwartebessenzaadolie, extract van het ballonplantje en zonnebloemolieconcentraat; zonder parfum en zonder etherische oliën of kleurstoffen.
Prijs : 16,95 €

Wolvet met kruiden 45 ml

Inhoud: 45 ml. Een prachtig 100% natuurproduct met 55% wolvet en natuurlijke oliën. Deze oliën zorgen voor een goede smeerbaarheid, zowel bij warm als kouder weer. Dit product is uniek door de combinatie van de toegevoegde kruiden arnica (bij kneuzing van de huid), calendula (bij verwonde huid), teatree (anti -septische werking) en lavendel (werkt verzachtend en ruikt heerlijk). Tijdens het gebruik blijft de huid ademen. Onbeperkt houdbaar. Zonder parfum. Prijs : 10,95 €
Prijs : 10,95 €

Handcrème tube 25 ml

Inhoud: 25 ml Schapenwol handcrème (met 10% wolvet) maakt droge schrale handen heerlijk zacht, laat kloven verdwijnen en brengt uw huid in prima conditie. Trekt snel in en voelt niet vet aan. 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Gesloten 30 maanden houdbaar. Bevat parfum.
Prijs : 3,95 €