Gezellig proeven

Onze theeën en infusies

Naast streekproducten vind je in onze winkel en webshop een ruim aanbod aan theeën, kruiden- en fruitinfusies.

Ik ben zelf herboriste en theesommelier. Kruiden en kruidenmengsels zijn mijn grote passie. Niet enkel de smaak is hierbij belangrijk, de geneeskrachtige werking speelt ook een grote rol. Met de grootste zorg stel ik theemengsels, kruideninfusies en vruchteninfusies samen en dit zowel voor particulieren als voor horecazaken of winkels.

Heb jij zin om onze theeën en infusies te proeven? Kom dan eens langs in onze winkel of bestel via onze webshop. Heb je zelf een zaak en zou je onze theeën daar willen verkopen of serveren? Neem dan zeker contact op met ons...

Onze huisgemaakte siropen

De vele bessenstruiken, vlierbomen en kruiden op onze boerderij worden met liefde verwerkt tot ambachtelijke siropen.

Onze siropen zijn ideaal om je aan te moedigen elke dag voldoende te drinken. Ben je het beu om altijd water te drinken? Doe dan een bodem siroop in je glas en leng aan met plat water of spuitwater. Je kunt ze ook combineren met fruitsappen en alcoholische dranken, zo heb je in een mum van tijd overheerlijke mocktails of cocktails. Ook bij warm water zijn ze erg lekker! In dat geval kun je ze al dan niet in combinatie met thee drinken. Een lekkere mok gember-citroensiroop met warm water is bijvoorbeeld ideaal om de dag mee te starten...

Onze smaken zijn seizoensgebonden. Een aantal voorbeelden:

  • cassis
  • gember
  • gember-citroen
  • komkommer-munt
  • munt-citroen
  • lavendel
  • tijm
  • vlierbes
  • vlierbloesem

Zin om te proeven? Kom dan eens langs in onze winkel of bestel via de webshop. Heb je zelf een zaak en zou je onze siropen of theeën willen verkopen? Neem dan zeker contact op met ons.

Waar en hoe kun je ons bereiken

Beleefboerderij De vliertuin

Karen Baert
Donkstraat 22
2230 Ramsel
0479/70 50 69
OPGELET: Onze beleefboerderij is enkel NA AFSPRAAK toegankelijk voor activiteiten! Alle producten zijn te koop in onze streekwinkel in Aarschot.

Thee- en streekwinkel De vliertuin

Karen Baert
Martelarenstraat 5
3200 Aarschot
0479/70 50 69
Openingsuren winkel Aarschot:
Maandag en dinsdag gesloten
Woe 10u - 17u30
Do 10u - 17u30
Vrij 10u - 17u30
Za 10u - 17u30


Email

Je kunt ons uiteraard ook bereiken via mail.

info@devliertuin.be