Gezellig voelen

Wist je dat onze ezels ideale coachen zijn om j'ezel'f te ontplooien? Ze kunnen je leren om meer zelfvertrouwen te hebben en om meer in jezelf te geloven. Deze sessies duren 1,5 uur.

Eerst leren we de ezels en elkaar beter kennen aan de hand van verschillende activiteiten (ezels borstelen, masseren, observeren,...). Nadien ondersteunen de ezels en ik je stap voor stap bij datgene waarin je wilt groeien: meer zelfvertrouwen, assertiever worden, kunnen onthaasten, je bewust worden van de invloed van je eigen gedrag op anderen, leren omgaan met frustraties,...

Om je optimaal te kunnen begeleiden, zijn er toch een aantal sessies nodig. Na deze sessies zitten we samen om te bespreken wat al goed gaat en wat je graag nog beter zou kunnen. Op basis daarvan kun je dan beslissen of de ezels en ik je verder zullen ondersteunen. Voel je dat je rustig wordt bij de ezels en dat ze je helpen om jezelf te kunnen zijn? Dan kun je natuurlijk ook het hele jaar door op regelmatige basis komen... Mogen wij vragen om steeds stevige gesloten schoenen te dragen?

Prijzen:
Geef je zelfvertrouwen een boost
€ 50/1,5 uur

Individuele begeleiding / ondersteuning
€ 50/1,5 uur

Cursussen volwassenen
Onthaasten / Assertiviteit ‘Durf ook eens neen te zeggen’ / Leer tijd maken voor jezelf. Prijs op maat

Wil je graag een afspraak boeken? Kijk dan in de kalender hieronder...

Waar en hoe kun je ons bereiken

Beleefboerderij De vliertuin

Karen Baert
Donkstraat 22
2230 Ramsel
0479/70 50 69
OPGELET: Onze beleefboerderij is enkel NA AFSPRAAK toegankelijk voor activiteiten! Alle producten zijn te koop in onze streekwinkel in Aarschot.

Thee- en streekwinkel De vliertuin

Karen Baert
Martelarenstraat 5
3200 Aarschot
0479/70 50 69
Openingsuren winkel Aarschot:
Maandag en dinsdag gesloten
Woe 10u - 17u30
Do 10u - 17u30
Vrij 10u - 17u30
Za 10u - 17u30


Email

Je kunt ons uiteraard ook bereiken via mail.

info@devliertuin.be